1) Why yogacation
Answer: Yogacation is created as an exclusive platform to promote yoga and wellness. It aspires to connect yoga institutes, yoga teachers, wellness experts as well as yoga retreats, all known as partners, to connect with students, corporates and clients. It will onboard only quality institutes, teachers and experts to ensure authenticity as well as safety. Yogacation stands for Yoga as education, Yoga as vocation (career) and Yoga as Vacation. Yoga Institutes, wellness experts and teachers as well as books and blogs written by them will provide education. The booking platform will provide clients to pursue it as a vocation. Partners can create yoga and wellness based retreats independently or jointly with Yogacation.
2)How do I register with Yogacation?
Answer: Any recognised yoga institute, qualified yoga teachers, wellness experts and yoga & ayurvedic retreats can register with Yogacation. After due diligence, you will be admitted as partners. Please use the Register link to Register with Yogacation.
3)Do I incur a cost for registering?
Answer: No
4)Can I contribute to the blog and add posts there?
Answer: Yes, please visit the blog section to read and contribute to the blogs. Please note each contribution will be reviewed by the Yogacation Panel before it will be published. The decision of the Panel will be final and undisputable. This is to ensure that only yoga and wellness related quality blogs and v-blogs should be posted
6)What are the steps to book an appointment.
Answer: Click on book an appointment link from the homepage. Click and book an appointment for the services available
7)Where can I see the list of my appointments.
Answer: Please check the Account dropdown on the top left corner of the Page and click “My Appointments”. This will show you all your appointments
Answer: Event –on My Registrations ->Cancel. Please cancel 96 hrs before the event for full refund and 48 hrs before the event for 50 % refund. No refunds thereafter.
Appointment -> My Appointments-> Cancel. Please cancel 96 hrs before the event for full refund and 48 hrs before the event for 50 % refund. No refunds thereafter.
8)How to book for events?
Answer: Please go to Events. Review and book the events of interest.
9)Can I search for events?
Answer: Yes, events can be searched based on location type, category distance etc.
10)As a partner, if I am travelling or relocated, how can I change my location after registration?
Answer: You can click on your user profile and click edit profile and change your location, add profile picture and other details listed there.
11)Search for Members/Partners.
Answer: Please go to Members Page to look for members. Get-Always, Yoga Institutes, Yoga Instructor.
Answer:190x190px
Answer:600px
Answer: Log in to your account .
Account->User click on the gear icon and select edit profile.
Thank you for your interest in working with Yogacation! Please update your profile and request for verification.